joulukuusi7.gifdeer.gif Tänään löydettiin koristeet adventtikynttilöihin. Ollaan etsitty joululaulun sanoja internetistä ja mietitty jouluruokia. Meidän kummipojan perhe tulee varmaan käymään meillä taas aattona ja syödään joulupuuroa. En ole yleensä tehnyt ruokia pakkaseen, mutta nyt voisi tietysti ne tehdä valmiiksi tällä viikolla kun ollaan kotona sairastelun takia.

Oscar sai päiväkodin joulukalenterista pienen virhreäraidallisen kalan ja estieeli sitä tohkeissaan tullessaan päiväkodista. Oscar on tosi kiltisti kuulemma päiväkodissa, mutta kotona osoittaa kyllä sitten senkin edestä sitä  omaa tahtoaan.

Joulupukille lähtivät joululahjatoiveet tänä vuonna sähköpostin välityksellä. Joulukortit onkin tehty ja enää täytyy ostaa postimerkit ja jättää ne postiin. Aika moni kaveri saa sähköisenkortin, mutta vahemmalle väelle lähtee kyllä perinteinen itsetehty kortti. Posti on taas nostanut viime vuodesta hintaa. Ajattelin käyttää viime vuodesta yli jääneen joulumerkin nyt, mutta hinta nkin noussut 0,55 € ja tänä vuonna postimerkki maksaakin jo taas 0,60€!

 

Oscar perheineen toivottaa iloista pikkujoulunaikaa kaikille!

poro_valot.gif