Arkeen on taas palailtu vauhdilla. Antibioottia pojat syövt vielä huomiseen, sitten se on tältä erää loppu. Alex ottaa tosi nätisti antibiootin, mutta Oscar tappelee ja potkii. Nenästä pitää pitää kiinni ja pienissä erissä spruuttaan ruiskulla lääkettä kielen takaosaan. Se on tosi mukavaa kello kuusi aamulla ja kun pitäisi ehtiä ajoissa töihinkin..

Sitten jotain kivaa! Oscar oli kuiva vaippa ja meni potalle pissalle aamulla =) Eilenkin yritti matkia Alexia ja pissata seisaaltaan omaan pottaansa, kun pytylle ei vielä ylety =).

Tällä hetkellä on kirjastosta lainassa taas yksi Oskari kirja, Oskari ja pipari (Max kaka, kirja ruotsiksi). Oscarista on hauskaa, kun siinä nuhdellaan tuhmaa koiraa, joka nappaa keksin. Toinen on kirja Richard Scarryn iloinen esikoulukirja, josta on kivaa katsoa mm. possujen puuhia. Oscar pitää kovasti possuista ja myös possuista kertovasta varvaslorusta, tiedättehän..se menee näin: tämä possu lähti ostamaan ruokaa (heilutellaan isovarvasta) ja tämä possu sanoi perunoita tuokaa (seuraava varvas) ja niin edelleen.