Tänään minun pieni Alex poika lähti koulutaksilla yksin kohti päiväkotia ja eskaria. Itse en saanut aamulla unta enää viiden jälkeen, kun jännitin niin. Se oli sitäpaitsi iso 8 hengen taksi. Voi mun pientä poikaa. Hirveä itku tuli, kun käveltiin Oscarin kanssa kotiin päin taksipysäkiltä leikkikentän kulmalta. Olisin niin mieluusti kuljettanut pientäni itse, mutta ilman autoa en voi. 

                                         *******************************

klo:14:00

Huh, hyvin oli mennyt. Pelkäsin, että rupeaa itkemään, kun on muita vieraita lapsia. On niin huono menemään vieraaseen porukkaan. Sama ongelma joka paikassa.
Pelkäsin sen tähden kyytiä, kun on nämä autismijutut ja ei osaa sanoa edes ikäänsä tai missä asuu. Minä olen "Alessi".. Siksi podin niin hirveää syyllisyyttä. Rauhallisesti oli kuitenkin istunut taksissa :) Toivottavsti menee muinakin päivinä hyvin. Tohkeissan oli siitäkin, että taksissa oli paljon lapsia :) Ajattelin, että jos tämä menee hyvin, niin voisi kulkea taksilla niinä päivinä, kun Oscarilla ei ole päiväkotipäivää. Ei tarvitse sitten lähteä rahtaamaan kaikkia autolla ees taas ja iltapäivällä vauva saa nukkua vaunuissa rauhassa ilman, että kiskotaan autoon välillä.