Tänään käytiin Turun Linnassa ja Ikeassa. Kierrettiin koko linna. Siinä kunto pistettiin koetukselle, kun kiivettiin portaita ylös ja alas. Oscar oli kantoliinassa. Lapset olivat tosi innoissaan. Oscar nukahti liinaan ennen kuin siirryttiin päälinnasta esilinnan puolelle. Olisi varmaan riittänyt lasten kanssa se pelkkä esilinnan kierros. Melkein kolme tuntia kierrettin linnaa läpi. Esilinnan puolella on enemmn nähtävää museoesineineen. Siellä on mm.lelumuseo ja näyttely vanhoista puvuista, sekä lastenritarisali, jossa voi leikkiä.

Sen jälkeen mentiin Raision Ikeaan hakemaan eteiseen naulakkoa . Tuli ostettua myös ovimatto. Itse asiassa otettiinkin 3 kpl noita naulakkoja. Täytyy hakea ehkä vielä yksi. Laitettiin nurkkaukseen molemmille seinille ja yksi alas lasten tasolle. Tuli tosi hyvän näköisä, kun on valkoista seinä ja naulakoissa tummahkoa puuta. Vihdoinkin järjestystä kaaokseen!

Tuullikaappi/ erkkerin lattia on laatoitettu ja ensi viikon aikana alkaa eteisen lattian laatoitus. Viel haluaisin näitä hyllyjä kenkätelineeksi seinälle, mutta en nyt raskinut ostaa, kun olen opintovapaalla 2 kk ilman palkkaa... Iloinen olen silti, että nyt eteisessä on paikka takeille, eikä lapset heitä (toivon mukaan) takkeja lattialle koirankarvoihin :)