Tosi kiva. Olemme olleet kolme viikkoa kotona ja pojat eilen ekaa päivää hoidossa. Voiko se tarttua niin pian? Kolme viikkoa ihan kotosalla ilman kyläilyjä? Silti se rantautui meille vai voiko tästä päiväkotiakaan syyttää? Vai onko tämä joku tosi ärhäkkä alle 24 h tartuva ja oireileva tauti.



Voin kertoa, että on tosi mukavaa, kun kerrossängyn yläpedissä nukkuva oksentaa ensin seinään, patjalle ja laitaan ja kuinka koko ihanuus valuu alapedille. Lakanoiden ja patjojen lisäksi saa pestä sen sata pehmolelua ja iso lelunalle pääsee kylpyammeeseen likoamaan.



Voin sanoa, että onneksi meillä oli kunnon vuorelliset irroitettavat vetoketjulliset patjakankaat, ei mitään lakanakangasta. Ikean kunnollinen juniorpatja ja siinä vuorelliset päälliset, ei mennyt vaahtomuoviin asti koko ihanuus. Tässä pieni vinkki patjoja lapsellleen hankkiva. Onneksi en vaihtanut lakanoita eilen, kun oli tarkoitus ja onneksi meillä on kuivausrumpu! Nimittäin, jos tätä pyykkiä tulee lisää... Poika kun ei ilmoittanut mitään yöllä ja minä en ollut kuullut mitään. Ihmettelin, kun Alex heräsi jo kuuden jälkeen ja kävi pissalla ja juomassa vettä. Osa oksennuksesta oli kuivunutta, eli oli oksentanut jo yöllä, ulkonäöstä päätellen iltakaakaot. Osa tuoretta ja vettä eli sen veden, jonka joi aamulla. En sitä yöllä huomannut tai haistanut, nenä edelleen tukossa. Huomasin koko komeuden vasta aamulla puoli kahdeksan aikaan. Että tosi kiva! Onneksi tämä rumba ennen vauvan tuloa..