Meille tuli päiväkodista viikonloppuvierailulle JACK -nalle (kuvassa nalle, jolla punainen villatakki). Se on päiväkodin nalle, joka vierailee lasten luona viikonloppuisin. Nyt oli ALexin vuoro saada Jack nalle kotiin. Täältä löytyi heti monta nallekaveria Jackille ja Alex on nukkunut nalle kainalossa =) Nallella on mukana pikku kirjanen, johon voi kirjoittaa kuulumiset nallen vierailusta ja niitä sitten luetaan maanantaina päiväkodissa, kun nalle sinne palaa.

"Hei! Nimeni on Jack ja olen pingviini -lasten ikioma lemmikkinalle. Minua saa halata, rutistaa, rapsuttaa ja vaikka supattaa salaisuuksia korvaani.

Haluan olla teidän kaikkien ystävä ja tulen iloiseksi, jos tekin olette ystävällisiä ja reiluja toisillenne. Riitelemisestä tulen kyllä hieman surulliseksi ja toivon, että kaikki riidat aina sovitaan, pyydetään anteeksi ja ollaan taas ystäviä!

Joka perjantai tulen vuorotellen kyläilemään jonkun lapsen kotona. Saatte yhdessä kotiväen kanssa kirjoittaa tähän kirjaan, mitä kaikkea puuhailimme viikonloppuna. Maanantaina tulen aina takaisin päiväkotiin.

Iloisiin tapaamisiin!

T.Jack nalle "