Tänään on Oscarin päiväkotiryhmän kevätjuhlat. Jouluna vien yleensä suklaata koko kaikille ryhmän tädeille, mutta keväisin ostan kukat lasten avustajille. Oscarin J -tädille löysin tämän ruusupegonian ja siihen suloisen vaalenapunaisen peltiämpärin kuvioilla. Lisukkeeksi kiviä ja sellofaania ja tadaa! AIka kiva tuli vaikka itse sanonkin.

Aamulla olimme taas Tyksissä silmälkontorllissa O:n kanssa. Kaihimuutos ei ole suurentunut ja näössä pientä muutosta. Nyt päätettiin kokeilla silmälappuhoitoa tuohon näköongelmaan ja stereonäön heikkouteen. Homma menee näin: joka päivä kahden tunnin ajaksi pitää parempi eli oikea silmä peittää.Sen aikana tulisi tehdä tarkkuutta vaativia tehtäviä, piirtää, pelata pleikkaria tai tehdä palapelejä jne. Lappua pidetään silmälasien kanssa ja yritetään tsempata vasemman silmän näön kehitystä. Kaihileikkauksessa on se ongelma, että siinä voi saada vastalahjaksi lähiäön heikkenemisen eli sitten pitäisi hommata kaksteholasit.. Hmm. Kesä saatiin armonaikaa ja elokuussa on uusi kontrolli ja silloin katsotaan joudutaanko leikkaamaan. Saatiin tuommoisia lappusia (joita pitää vähän leikellä, että sopivat). Niissä oli tuollaisia siirtokuvia mukana, joiden pitäisi saada näyttämään laput hauskemmilta ja lapselle mieluisammalta.Saatiin myös maksusioumus laseihin ja otetaan, nyt muovisankojen tilalle "isojen lasten" metallisangat.


Posted by Picasa

 

 

LAUANTAINA 22. TOUKOKUUTA 2010

Rannalle, sannalle

Viikonloppuna kävimme Musfinnin rannalla, kun vihdoinkin saimme auton korjaamolta. Vera ja Alex uskaltautuivat heittämään talviturkin, kun me muut tyydyimme seuraamaan sivusta =)

 

 

Posted by Picasa